پنج نکته ساده درباره آمار درخواستهای درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 2025
پنج نکته ساده درباره آمار درخواستهای درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 2025
Blog Article
ابتدا وارد سامانه شوید، سپس از نوار جستجو مجوز مورد نظر را انتخاب کنید. مدارک لازم را بارگذاری کرده و درخواست خود را ثبت نمایید.
سپس، درخواست آنها به صورت الکترونیکی به دستگاههای مربوطه ارسال شده و پس از بررسی، مجوز به صورت الکترونیکی صادر خواهد شد.
تمامی حقوق متعلق به ماهنامه پیوست بوده و نقل مقالات با ذکر منبع و لینک به سایت ماهنامه آزاد است
اگر رمز عبور ندارید، میتوانید از طریق گزینه “رمز عبور خود را فراموش کردهاید؟” اقدام به دریافت رمز جدید کنید.
خندانی: تاسیس دفترخانه جدید برای پذیرفته شدگان سردفتری حداقل یک میلیارد تومان هزینه دارد
توجه داشته باشید که کسبوکارها به سه دستهی خانگی، صنفی و سایر کسبوکارها تقسیم میشوند. در صفحهی اصلی سامانه، میانبرهایی برای دسترسی سریع به مجوزهای خانگی و صنفی وجود دارد.
نکته جالب در آمار صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها آمار شورای عالی کارشناسان دادگستری است. این شورا در سال گذشته هیچ مجوزی صادر نکرده است اما در صدر دستگاههای پاسخگو قرار گرفته است.
اگر برای بار اول است که برای دریافت مجوز اقدام میکنید، پس از اینکه وارد درگاه ملی مجوزها شدید، قسمت راهنمای دریافت مجوز را مطالعه کنید.
برای ثبت شکایت، تهیهی مدارک محکمهپسند ضروری است. متقاضی باید از مکاتبات، درخواستهای غیرقانونی، پیامهای ارسالی از نهاد صادرکننده یا پرداختهای website اضافی، اسکرینشات یا مدرک مستند تهیه کند و آن را در بخش شکایات سامانه ملی مجوزها بارگذاری نماید.
دقت کنید بعد از دریافت پاسخ همه استعلام های پایه، باید کلید ورود به درگاه تخصصی را خودتان بزنید وگرنه درخواست در همین مرحله متوقف میماند.
بسیاری از افراد نمیدانند که برای دریافت کسب مجوز کسب و کار خود باید به کدام سازمان و ارگان مراجعه کنند، در واقع نمیدانند صادر کننده مجوز لازم کدام سازمان است. یکی از کارهای مثبت در درگاه ملی مجوزهای کشور این است که صادر کنندههای مجوز کاملا مشخص شدهاند.
قند پارسی؛ رویداد مدلهای زبانی فارسی توسط پارت برگزار میشود
وزارت صمت ۸ تخلف پلتفرمهای آنلاین طلا را به اتحادیه کسب و کارهای مجازی اعلام کرد ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
از رواندرمانی تا یافتن هدف: مطالعه هاروارد بیزینس ریویو بر محبوبترین کاربردهای هوش مصنوعی ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴